luni, 24 decembrie 2012

X-Mas Time!

Si iata-ne in ziua de Ajun..miros de cozonaci in aer,ultimele pregetiri..Ce facem toti?Mama in bucatarie se grabeste pentru a fi toate gata pana seara,prajituri peste prajituri sarmalele sunt pe foc si striga dupa ajutor..nu poate sa faca toate de o data..
Tata face ultimele pregatiri sa vada daca functioneaza instalatia,daca bradul este drept..
Sora mai mica face ornamente pentru Craciun(cam tarziu ce-i drept) irigami,kirigami nu stiu mai multe..arata toate superb si parca nu imi vine sa cred ca a mai trecut un an..
Iar eu bineinteleg blog-uiesc pentru ca nu pot sa ma abtin,,fac poze la toata lumea si la orice incarca/descarc/sterg/retusez/modific..
Stati linistiti am ajutato si pe mama la sarmale si la unele prajituri nu mult ce-i drept(shmae on me)..anyway mi-am propus ca de acum incolo sa vizitez mai des bucataria si sa dau o mana de ajutor...dar pana atunci.BLOG TIME!!:))
Tag-uri peste tag-uri,sms-uri multe aa da cu asta mi-am amintit ca trebuie sa dau si eu cateva..doar la cei care mi-au trimis evident:)) naaa:-j e Craciunul hai sa nu ne zgarcim la credit:)) ce mesaj sa aleg?E prea invechit "sarbatori fericite alaturi de cei dragi"vreau ceva original dar pana cand mai stau pe aici poate imi vine mie o idee...
Voi ce v-ati dorit de Craciun?Eu pentru prima data chiar nu am vrut nimic..pentru ca pur si simplu am de toate..o familie frumosa ,un iubit intelegator,ii multumec lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa,ca am un brad frumos mare si "stufos" si ca in seara de Ajun voi avea masa plina de bunatati.
Noi oamenii ar trebui sa fim mai multumitori cu ceea ce avem..sincer nu se intampla nimic daca nu avem telefoane de ultima ora(iphone 5,samsung galaxy s3 etc) sau tablete..nu e  un sfarsit.
Putem suna foarte bine si de pe telefonul pe care il detinem,avem aparat foto foarte bun pt poze si un calculator si mai bun pentru jocuri..so!
Just think..nu iti trebuie lucruri materiale pentru a fi fericit..asta am invatat cam de cativa ani,cand naiva de mine credea ca daca nu am telefonul x nu sunt la moda or something like that,dar am realizat ca in timp ce eu stau la masa si ma indop cu sarmale si cu toata bunatiile pe care mama le face an de an (si nu numai-LOVE YOU MOM-) altii nu au ce manca,altii se bucura ca primesc de Craciun un iaurt si 2 portocale,altii isi petrec zilele de Craciun pe strada,in parc,sau pe la cunoscuti din lipsa de bani,locuinta si un pat moale.
E chiar trist cand vezi lucruri de genul..normal ca nu noi suntem de vina insa asta ar trebuie sa ne deschida ochii si sa apreciem ce avem langa noi si sa multumim de fiecare data
Craciun Fericit oameni buni!!!:*
xoxo
(si acum va las cu pozeeeeeee-evident-)

























Un comentariu: