sâmbătă, 1 septembrie 2012

Tendinte toamna iarna 2012-2013

Asa cum v-am promis revin cu o noua postare despre tendinte.Inca din rimul paragraf vreau s ava spun ca nimic din ce e aici nu e scris sau inventat de mine.Totul este luat din diverse reviste de moda sau alte site-uri.Eu doar am cautat si am adunat din stanga si din dreapta pt a va usura munca voua de a gasii tot ceea ce aveti nevoie pe o singura pagina,intr-un singur post.Acestea fiind spuse  "sa trecem la treaba":))!

FASHION

VISINIUL, CULOAREA TOAMNEI. In tonuri inchise sau deschise, pe haine uni sau inclus in tot felul de imprimeuri, visiniul este culoarea toamnei. O varianta mai eleganta si mai plina de viata la bejurile si marourile cu care ne imbiau pana acum designerii, visiniul este o culoare adaptabila unei tinute casual, de strada, dar si tinutelor elegante.

TRENDUL MILITARESC.Inspirat din hainele militaresti, acest look revine in forta, pe marile podiumuri ale lumii defilandu-se in haine si jachete tip uniforma cu nasturi metalici, epoleti si captuseala dubla in dreptul pieptului. Parada sustinuta de Victoria Beckham a extins aceasta directie in zona rochiilor si sacourilor.



PIELEA NATURALA SAU ECOLOGICA. Este cel mai simplu si economic stil pe care il poti aborda. Ia ca model starul rock preferat sau un personaj de film si aplica la tine ce simti ca ti se potriveste. Elementele principale sunt, in afara de clasica geaca de piele, o pereche de pantaloni de piele, veste, bratari si tot felul de alte accesorii. Daca alegi sa porti numai o piesa de imbracaminte din piele, o poti asorta cu aproape orice si poti obtine cu usurinta o tinuta eleganta, clasica, dar si stiluri mai relaxate. Dupa cum vei vedea din ideile de tinute, nu trebuie sa te imbraci toata in negru pentru a adopta aceasta tendinta.
ALB. Daca in iarna trecuta se purta deja albul, dar era un look mai rar intalnit pe strazile noastre, in toamna aceasta (si foarte posibil si la iarna), albul se va purta. Daca nu iti place albul pur, poti opta pentru nuante de ivoriu sau nude deschis pe care le poti alege pentru un pulover, o camasa ori o rochie de ocazie si, pentru cele mai indraznete, pentru haina sai geaca.

HAIRSTYLE
Designerii mizeaza pe nuante naturale.Tonurile de blond si nuantele de saten par sa fie cele mai hot tendinte in domeniu, in ceea ce priveste propunerile marilor case de moda. Daca Gucci, Nina Ricci si Helmut Lang propun blondul platinat, Versace Vivienne Westwood si Antonio Berardi au optat pentru blondul argintiu, cu o usoara tenta cenusie.
Blond platinat - Helmut Lang, Gucci, Nina Ricci


Blond argintiu - Versace, V. Westwood, Antonio Berardi
Nuantele de saten sunt si ele vedete toamna aceasta, mai ales daca vorbim de parul saten natural, nevopsit. Burberry Prorsum, Cacharel si Emporio Armani au ales naturaletea. Totusi, daca iti doresti putina stralucire, poti miza cu incredere pe satenul auriu. Si el se regaseste in tendinte si l-am vazut la Cavalli, Chloe si Christian Dior.
Saten natural - Burberry, Cacharel, Armani
 Saten auriu - Dior, Cavalli, Chloe
Vedetele sunt excentrice
Ombre hair e, cu siguranta, cea mai cool propunere pentru toamna, iar vedetele au adoptat deja acest trend. 
Mai jos - Audrina Patridge, Ciara, Coco Rocha



 Specialistii propun nuantele de roscat
Chiar daca negrul intens si roscatul se regasesc mai putin in propunerile de styling ale designerilor, specialistii au readus in atentie tonurile de roscat.
Mai jos - Wella, Melkior si Londa
NAILS

1.Turcoazul inchis

Turcoazul marin atat de popular vara aceasta se va transforma putin la toamna. Tendintele aferente temperaturilor in descrestere iti recomanda nuante mai inchise, mai cremoase si mai cuminti. Partea buna a acestei nuante este aceea ca pastreaza o decenta necesara in anumite conditii, fara sa fie plictisitoare si monotona.

2.Movul

Iata cum movul, in toate nuantele sale, revine in atentie si ocupa din nou locul fruntas in lista tendintelor in manichiura. Nu te sfii sa incerci tot amalgamul de nuante si texturi, inclusiv cele excentrice, care contin particule stralucitoare sau note mai tipatoare.



3.Nuante tomnatice

Nu va trebui sa privesti mai departe de unghiile tale pentru a admira peisajul natural fermecator specific toamnei. Alege nuante de rosu ruginiu, auriu, oranj ras si bronz, combinandu-le in cele mai ingenioase moduri.



4.Verdele militaresc

Verdele militaresc, specific uniformelor armatei, va fi extrem de popular in materie de manichiura, vestimentatie si accesorii. Mai mult decat atat, adaptarea lui la tendinte va creste daca alegi o textura metalizata. Verdele-auriu va face furori toamna aceasta, alaturi de celalalte nuante in voga.



5.Maronul cafeniu

Dragostea femeilor pentru ciocolata se extinde pe unghii. Maronul cafeniu este si el foarte popular in sezonul rece al anului 2012, spre fericirea tuturor femeilor, deoarece se adapteaza cu usurinta diverselor tinute.



6.Griul sobolan

In fine, o alta culoare pe care este recomandat sa o alegi in aceasta toamna este griul sobolan, o nuanta neutra de impact, versatila si potrivita pentru orice ocazie.



MAKE-UP

Machiajul ochilor

Retro modern: conturul cu eyeliner

Una dintre cele mai puternice influente retro resimtita in abordarea moderna a machiajului o reprezinta conturul cu eyeliner, care, de obicei, imbraca forma tusului lichid. Trasarea unor linii ascendente, pentru a alungi privirea, cunoscute si ca machiajul cat eyes, a devenit o rutina de frumusete pentru multe iubitoare de make-up.
In acest sezon, machiajul cu tus imbraca forme diferite, de la clasic la excentric. Rezultatul este, insa, intotdeauna acelasi: o privire seducatoare.



Accente subtile de fard

Conturul ochilor in stil monocromatic este o tendinta care a revenit in acest sezon, promovata de Jill Stuart, Stella McCartney, Diane von Furstenberg si Dolce&Gabbana. Alege nuante care se potrivesc irisului, in special mov, lila, bej, gri si tonuri de bronz. Buzele raman nude, iar efectul este unul estompat, dar senzual.




Geometria fardului: cat-eyes

Daca esti adepta senzualului machiaj "ochi-de-pisica", in acest sezon poti miza pe noi abordari. Fardul inchis la culoare a fost aplicat in sens ascendent, sub forma de V, tehnica specifica machiajului cat eyes. Make-up artistii au mizat pe verde, albastru, gri inchis, ciocolatiu si bronz. Inspira-te si tu din show-urile Carlos Miele si Jason Wu.


Machiajul nude in noul sezon

Machiajul nude nu mai are nevoie de nicio prezentare; este, prin excelenta, machiajul care nu se demodeaza niciodata. Modalitatea perfecta de a-ti evidentia, in mod subtil, frumusetea naturala, un make-up nude se traduce printr-un ten de portelan, buze hidratatate, fara pigment de culoare, un fard crem sau bej si doua straturi de mascara. A fost prezentat pe catwalk-urile Carolina Herrera, Emilio Pucci, J. Mendel si Oscar de la Renta.




Pometi accentuati: tuse de blush  

Evidentierea pometilor cu un blush rose este o tendinta de machiaj ideala pentru sezonul rece: reda, intr-un mod subtil, efectul de obraji imbujorati si este un look care avantajeaza orice tipologie faciala. Pentru a accentua acest machiaj, iti recomand sa iti conturezi ochii doar cu mascara si sa mentii un aspect nude al buzelor (foloseste doar balsam si un gloss) sau aplica o nuanta fructata de ruj.



Cam asta a fost tot si sper s anu va fi plictisit.Daca mi-a scapat mie ceva astept de la voi alte tendinte.
XOXO






3 comentarii:

  1. in sfarsit o postare normala cu trenduri normale pe care le pot purta si oamenii de zi cu zi.pupici.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta am si vrut sa arata.erau si lucruri "anormale" ins acare e rostul?.te pup:*

      Ștergere